Logo da.boatexistence.com

Forlader alex jo?

Indholdsfortegnelse:

Forlader alex jo?
Forlader alex jo?

Video: Forlader alex jo?

Video: Forlader alex jo?
Video: A Farewell to Alex Karev - Grey's Anatomy 2024, Kan
Anonim

Mod slutningen af sæson 16 modtager Jo et brev på flere sider fra sin mand, Alex. I den forklarer Alex, at han forlader Jo for at være sammen med sin første kone, Izzie Stevens (Katherine Heigl), som i al hemmelighed fik sine børn. … Jo kunne nemt aldrig ønske at se et andet barn igen i sit liv.

Forlader Alex Jo for Izzy?

Katherine Heigl havde ikke engang set det pågældende afsnit, men vidste, at Alex allerede var sammen med nogen. Nyheden om, at Alex havde forladt Jo (Camilla Luddington) til Izzie, var et chok for fans over alt. … Til sidst skrev Alex breve til sine venner på Gray Sloan, og først da blev det fundet ud af, at Alex tog tilbage til Izzie.

Hvad sker der med Alex og Jo?

Til sidst forklarede Alex, hvad der skete i Grey's Anatomy sæson 16, afsnit 16…. Så Alex, som altid har ønsket at blive far, forlod Seattle for Izzie og deres børn. Men i processen, Alex forlod Jo. Han efterlod hende også med underskrevne skilsmissepapirer og sine aktier til Gray Sloan Memorial.

Blir Alex og Jo skilt?

Izzie, viste det sig, havde født tvillinger, efter at hun og Alex gik fra hinanden for flere sæsoner siden ved hjælp af et embryo, som parret tidligere havde nedfrosset. Som et resultat besluttede Alex at skilles fra Jo og flytte til Kansas, hvor Izzie siden var flyttet.

Hvorfor blev Alex Karev fyret?

Nu tidligere afdelingsleder for pædiatrisk kirurgi, Alex blev fyret for sin del i Merediths (Pompeo) forsikringssvindel og blev ansat som stabschef og Chief of Surgery i Pacific Northwest General Hospital.

Anbefalede: