Logo da.boatexistence.com

Hvor er riyaz aly nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er riyaz aly nu?
Hvor er riyaz aly nu?

Video: Hvor er riyaz aly nu?

Video: Hvor er riyaz aly nu?
Video: 1 AM - Riyaz Aly & Rits Badiani | Preetinder | Anshul Garg | Rajat Nagpal Vicky Sandhu Satti Dhillon 2024, Kan
Anonim

Riyaz bor nu i Mumbai, Indien med sin far, Afroz Afreen, mor, Shabnam Afreen, og storesøster, Riza Afreen, som også er populær på TikTok.

Hvor er Riyaz Aly lige nu?

Riyaz bor i øjeblikket i Mumbai. Hans fars navn er Liton Aly, og hans mors navn er Shabnam Afreen. Han har en ældre søster Riza Afreen, og hun er også en TikTok-stjerne.

Er Riyaz Aly single i 2021?

Selv om han har millioner af følgere, er Riyaz stadig single! Riyaz sagde i spøg, at han er gift med sine fans. Han siger, at han i øjeblikket fokuserer på arbejde med at producere indhold.

Hvor hører Riyaz til?

Riyaz Aly er en ung skuespiller, der har opnået enorm popularitet gennem TikTok. Han blev født den 14. september 2003. Han er fra Jaigaun, Bhutan. Han afsluttede sin skolegang fra Shri Hanuman Mandir, Dharamshala.

Er Avneet Kaur Riyaz kæreste?

Aladdin: Naam Toh Suna Hoga-skuespillerinden Avneet Kaur og TikTok-stjernen Riyaz Ali afslørede for nylig nogle afsløringer om deres respektive forholdsstatus, og du bliver måske glad for at høre det. I deres seneste interview afslørede begge stjerner, at de er single i øjeblikket og er i et 'forhold' med deres arbejde

Anbefalede: