Logo da.boatexistence.com

Hvor er hvor hjertet er filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er hvor hjertet er filmet?
Hvor er hvor hjertet er filmet?

Video: Hvor er hvor hjertet er filmet?

Video: Hvor er hvor hjertet er filmet?
Video: Sådan fungerer et sundt hjerte 2024, April
Anonim

Produktion. Where The Heart Is blev skabt af Ashley Pharoah og Vicky Featherstone. Showet er en dramaserie og blev lavet til ITV's "prime time" tv-slot. Serien blev optaget i Colne-dalen i West Yorkshire, hovedsageligt i landsbyerne Marsden og Slaithwaite, og byen Meltham.

Hvor er hjertet filmet placering?

Et tilflugtssted for tv-drama, Colne Valley er bedst kendt for ITV's Where the Heart Is-serien, primært filmet i Marsden og Slaithwaite. BBCs ikoniske Last of the Summer Wine-komedie blev også filmet i området.

Er filmen, hvor hjertet er baseret på en sand historie?

'Where the Heart Is' er delvist baseret på en sand historieManuskriptet, skrevet af Lowell Ganz og Babaloo Mandel, er faktisk baseret på Billie Letts' bedst sælgende roman fra 1995 af samme navn. Selvom begivenhederne i filmen ikke er helt sande, har mange kvinder i det virkelige liv født babyer i Walmart.

Hvilken by i Oklahoma var, hvor hjertet er filmet?

Plot. 17-årige og syv måneder gravide Novalee Nation (Natalie Portman) og hendes kæreste Willy Jack Pickens (Dylan Bruno) flytter fra Tennessee til Californien. Willy Jack forlader Novalee på den lokale Walmart i Sequoyah, Oklahoma, når hun bruger toilettet og køber nye sko.

Hvilken Walmart blev brugt i, hvor hjertet er?

The Walmart fra historien i Sequoyah, Oklahoma, er faktisk Walmart i Claremore, Oklahoma. Sequoyah er så lille, at den nærmeste Walmart er i den næste by. Den Walmart, der blev brugt til denne film, var i Lockhart, Texas.

Anbefalede: