Logo da.boatexistence.com

Hvor er hvid lotus sat?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er hvid lotus sat?
Hvor er hvid lotus sat?

Video: Hvor er hvid lotus sat?

Video: Hvor er hvid lotus sat?
Video: The White Lotus | Official Trailer | HBO 2024, Kan
Anonim

HBO's The White Lotus finder sted på et fiktivt feriested med samme navn som serien, men fans af showet kan blive overrasket over at høre, at det faktisk blev optaget på en Four Seasons-hotel på Hawaii.

Hvilken ø er hvid lotus filmet på?

Hvor er The White Lotus optaget? Den indledende sæson af The White Lotus blev filmet udelukkende på stedet på Four Seasons Resort Maui på Wailea på Hawaii.

Er White Lotus en sand historie?

Er The White Lotus baseret på en sand historie? Det korte svar er nej. The White Lotus er ikke baseret på en sand historie Men i et interview med The New Yorker i juli afslørede White, at han blev inspireret til at sætte showet på Hawaii på grund af ferier, han tog til øer som barn.

Hvornår blev The White Lotus filmet?

The White Lotus er en amerikansk satire-komedie-drama-antologi-tv-serie skabt, skrevet og instrueret af Mike White, der havde premiere på HBO den 11. juli 2021. Serien blev grønt lys i oktober 2020 og filmet på Hawaii i slutningen af 2020.

Hvor blev Modern Family Hawaii optaget?

Medvirkende fra ABC's hitkomedie Modern Family har været på Hawaii hele denne uge for at optage seriens første sæsonfinale. De er blevet lukket op på the Four Seasons Resort Maui ved Wailea, som bekvemt fungerer som både deres hjem-væk-fra-hjemmet og arbejdsplads for Hawaii-optagelserne.

The White Lotus: Invitation To The Set | HBO

The White Lotus: Invitation To The Set | HBO
The White Lotus: Invitation To The Set | HBO
18 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: