Logo da.boatexistence.com

Når granatæble giver frugt?

Indholdsfortegnelse:

Når granatæble giver frugt?
Når granatæble giver frugt?

Video: Når granatæble giver frugt?

Video: Når granatæble giver frugt?
Video: How To Grow a Pomegranate Tree That Bears Fruit For Years - Prune For Maximum Yield! 2024, Juli
Anonim

Blomstringsperioden er relativt lang for granatæbler ( april–juni), men senere blomstrende blomster når muligvis ikke at udvikle sig til fuldt moden frugt. Frugtmodning tager omkring seks til syv måneder for de fleste granatæbler, så blomster, der blomstrer i april og maj, bør være klar mellem Halloween og Thanksgiving.

Hvor lang tid tager det for et granatæbletræ at producere frugt?

Svar: Granatæbletræer kan tage op til 7 måneder, før deres frugter er helt modne. Træet i sig selv vil først bære frugt efter to til tre år med solid vækst.

Hvorfor giver mit granatæbletræ ikke frugt?

Granatæblet er både selvbestøvet og krydsbestøvet af insekter.… Der er meget lidt vindspredning af pollen, så det meste af bestøvningen udføres af bier. Så hvis du har et granatæbletræ, der ikke giver frugt, er den mest sandsynlige forklaring mangel på bestøvere

Hvor ofte bærer granatæbletræer frugt?

I Californiens San Joaquin Valley kan granatæbletræer blomstre op til tre gange om foråret og sætte frugt efter hver blomstring. I Florida blomstrer de gennem sommeren, og i Georgia blomstrer granatæblet om foråret og derefter igen i skylninger gennem de varmere perioder af sommeren og efteråret.

Hvilken årstid giver granatæblefrugt?

Frugten er typisk i sæson på den nordlige halvkugle fra oktober til februar, og på den sydlige halvkugle fra marts til maj. Som intakte sarcotestas eller juice bruges granatæbler i bagning, madlavning, juiceblandinger, måltidsgarniture, smoothies og alkoholiske drikkevarer, såsom cocktails og vin.

Anbefalede: