Logo da.boatexistence.com

Hvornår giver nagami kumquats frugt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår giver nagami kumquats frugt?
Hvornår giver nagami kumquats frugt?

Video: Hvornår giver nagami kumquats frugt?

Video: Hvornår giver nagami kumquats frugt?
Video: 🍊 What is a Kumquat? 2024, Juli
Anonim

Blomstringssæsonen for kumquats er sommer, og frugterne modnes sidst på vinteren og holder godt på træet. Den typiske Nagami frugt er oval i form, en og en kvart tomme lang og tre fjerdedel af en tomme bred. Hele frugten bliver spist; appelsinskalen er sød, og det lyse orange kød er surt.

Hvorfor giver min kumquat ikke frugt?

Kumquat-træer producerer lejlighedsvis ikke frugt på grund af faktorer som gødningskvalitet, vandingsfrekvens, vejr og træets alder. Den mest almindelige årsag er, at kumquattræet er for ungt Med den rette pleje, behandling og tålmodighed kan et kumquattræ begynde at blomstre og bære frugt.

Hvilken tid på året blomstrer kumquats?

Kumquats har en lang vinterhvileperiode. De begynder ikke engang at vokse, før vejret bliver varmt. Kumquats blomstringssæson er typisk midt-sommer. Der er mange problemer, der kan føre til, at din kumquat slet ikke blomstrer.

Bliver kumquat-blomster til frugt?

For alle citrustræer, inklusive Nagami Kumquats, kun 1- 2 procent af blomsterne vil udvikle sig til frugt Lad aldrig et kumquat-beholdertræ blive rodbundet eller tørt. Kumquats er tunge foderstoffer, der skal gødes mindst en gang om måneden, flere gødningspåføringer giver norm alt fremragende resultater.

Har kumquats brug for fuld sol?

Kumquats vokser på stedsegrønne træer og er hjemmehørende i Kina. … Træerne er selvfrugtbare, så du behøver kun et til at producere frugt. Det er nemt at dyrke kumquattræer. De har brug for fuld sol og tåler enhver jord-pH og de fleste jordtyper, så længe jorden er veldrænet.

Anbefalede: