Logo da.boatexistence.com

Kan du få et job med en ikke-akkrediteret grad?

Indholdsfortegnelse:

Kan du få et job med en ikke-akkrediteret grad?
Kan du få et job med en ikke-akkrediteret grad?

Video: Kan du få et job med en ikke-akkrediteret grad?

Video: Kan du få et job med en ikke-akkrediteret grad?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Brug af et diplom fra en uanerkendt institution for at opnå beskæftigelse eller til andre formål er ulovligt i nogle stater. Straffestraffe kan pålægges, hvis en sådan grad præsenteres svigagtigt i stedet for en fra en akkrediteret skole.

Kan jeg få et job med en ikke-akkrediteret kvalifikation?

Ja, du kan få et job med et ikke-akkrediteret certifikat. Det er dog vigtigt at bemærke, at du ikke vil kunne søge ledende stillinger. Et ikke-akkrediteret kursus fokuserer på at udstyre den studerende med et specifikt færdighedssæt. Det er fremragende til selvberigelse, karriereudvikling og selvstændig virksomhed.

Er en ikke-akkrediteret grad god?

Mens en eksamen fra en uakkrediteret uddannelse ikke vil eliminere dine chancer for at blive overvejet til respektable stillinger i arbejdsstyrken, har ikke-akkrediterede programmer stadig potentialet til at have en vis indvirkning på dine kundeemner.

Hvad kan jeg gøre, hvis min grad ikke er akkrediteret?

Du ønsker måske at overføre eller få en graduate degree, men hvis din skole ikke er akkrediteret, kan du glemme det. Inden du begynder at betale, skal du ringe til et andet college, du med sikkerhed ved er legitimt, og spørge, om de accepterer overførselskreditter fra din foreslåede skole. Kontakt måske en statsskole som The University of Michigan.

Hvad betyder det, hvis din grad ikke er akkrediteret?

Når et college vælger ikke at blive akkrediteret, , opnår det en vis frihed og uafhængighed fra eksternt tilsyn eller "regler" Dette betyder, at det kan skabe utraditionelle muligheder for studerende, som måske ikke er acceptabelt på akkrediterede gymnasier, så studerende kan finde muligheder, de kan lide på ikke-akkrediterede gymnasier.

Anbefalede: