Logo da.boatexistence.com

Rejser Connell til new york?

Indholdsfortegnelse:

Rejser Connell til new york?
Rejser Connell til new york?

Video: Rejser Connell til new york?

Video: Rejser Connell til new york?
Video: FLØJER OVER NEW YORK 4K UHD - Afslappende musik med smukt naturligt landskab - 4K UHD TV 2024, Kan
Anonim

Connell tager til New York Et university i New York tilbyder Connell en plads i deres MFA-program. Takket være opmuntring fra det litterære bladpublikum, hvor han var en berømt redaktør, ansøger han om at afslutte sine skoleår med en succes på trods af alt, hvad han gik igennem undervejs.

Ender Connell og Marianne sammen?

I slutningen af serien ser vi parret ved en korsvej i deres forhold. Efter et par tumultariske år for dem to, ser det sidste afsnit Connell og Marianne leve lykkeligt sammen på Trinity College, Dublin.

Hvilken skole går Connell på i NYC?

I Rooneys roman bliver Connell redaktør af det litterære magasin på Trinity College efter at have udgivet en novelle. Dette fører til, at han bliver tilbudt en plads på en kandidatgrad som det prestigefyldte Cornell University i New York.

Rejser Marian til New York?

Marianne overbeviser Connell om at acceptere muligheden for at studere kreativ skrivning i New York City. Hun vælger dog at blive i Dublin.

Hvorfor holder Connell Marianne hemmelig?

Connells forvirring og usikkerhed i gymnasiet får ham til at holde sit forhold til Marianne hemmeligt fordi hun er en enspænder, som hans venner anser for usædvanlig og grim. I bogen interagerer Connell aldrig med hende i skolen.

Anbefalede: