Logo da.boatexistence.com

Hvorfor tage choriongonadotropin?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor tage choriongonadotropin?
Hvorfor tage choriongonadotropin?

Video: Hvorfor tage choriongonadotropin?

Video: Hvorfor tage choriongonadotropin?
Video: Джэйсон Понтин: Могут ли технологии решить наши серьёзные проблемы? 2024, Kan
Anonim

HCG bruges i kombination med andre fertilitetsmedicin for at øge en kvindes chance for graviditet Hos mænd eller unge drenge hjælper HCG med produktionen af testosteron og sæd. HCG bruges også til mandlige børn med kryptorkisme, et specifikt fødselsproblem i testiklerne.

Hvad bruges choriongonadotropin til?

Hvad er HCG? Humant choriongonadotropin (HCG) er et hormon, der understøtter den normale udvikling af et æg i en kvindes æggestok og stimulerer frigivelsen af ægget under ægløsning. HCG bruges til at forårsage ægløsning og til behandling af infertilitet hos kvinder og til at øge sædceller hos mænd.

Hvorfor er humant choriongonadotropin vigtigt?

Det humane choriongonadotropin (hCG)-hormon er vigtigt i de tidlige stadier af graviditeten… hCG sikrer også, at corpus luteum, en midlertidig endokrin kirtel, som en kvindes krop producerer efter ægløsning, fortsætter med at producere progesteron i graviditetens første trimester.

Hjælper HCG dig med at blive gravid?

hCG-hormonet hjælper med fertilitetsproblemer, da det stimulerer produktionen af æg fra æggestokkene, hvilket øger sandsynligheden for at blive gravid.

Hvornår skal jeg tage HCG?

Nogle graviditetstest kan se hCG før du går glip af en menstruation. Men resultaterne vil være mere nøjagtige, hvis du venter til den første dag i en udeblevne menstruation. Resultaterne kan også være mere nøjagtige, hvis du tager testen først om morgenen, når din urin er mere koncentreret.

Anbefalede: