Logo da.boatexistence.com

Er blaine og kurt dating i det virkelige liv?

Indholdsfortegnelse:

Er blaine og kurt dating i det virkelige liv?
Er blaine og kurt dating i det virkelige liv?

Video: Er blaine og kurt dating i det virkelige liv?

Video: Er blaine og kurt dating i det virkelige liv?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

On Glee er breakout-stjernen Darren Criss den første ægte kærlighedsinteresse for seriens åbenlyst homoseksuelle karakter, Kurt Hummel (Chris Colfer). I det virkelige liv er Criss, 24, lige så komfortabel med sin seksualitet, som Blaine er … … bortset fra at Criss tilfældigvis er straight.

Dato nogen af Glee-casterne i det virkelige liv?

Mange fans ved, at Rachel ikke kun datede Finn på skærmen, men også i det virkelige liv Leah Michelle og Cory Monteith havde datet, siden showet begyndte. … De begyndte at date i 2017, og Zandi friede i april året efter. I marts 2019 slog parret sammen i Californien.

Hvem på Glee er gift i det virkelige liv?

Matthew Morrison er måske bedst kendt for at spille Mr. Will Schuester, en lærer og leder af Glee-klubben. I det virkelige liv er Matthew gift med Renee Puente. Parret bandt hinanden i 2014, og i 2017 bød de velkommen til deres første barn sammen.

Dener Finn og Rachel fra Glee i det virkelige liv?

Monteith spillede den populære jock Finn Hudson i serien, Micheles kærlighedsinteresse på skærmen. Parrets kemi var ikke kun god på skærmen: Den blev over i et virkeligt forhold. De to datede i næsten halvandet år indtil Monteiths død i 2013.

Er Kurt Hummel gift?

Ved brylluppet insisterer Santana og Brittany på, at de skal giftes. Først synes de, det er en skør idé, men på de tos insisteren bliver Kurt og Blaine gift sammen med dem. I 2020 er de stadig gift og er et berømthedspar.

Anbefalede: