Logo da.boatexistence.com

Hvad er en offset-spatel?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en offset-spatel?
Hvad er en offset-spatel?

Video: Hvad er en offset-spatel?

Video: Hvad er en offset-spatel?
Video: Best Cake Decorating Spatulas [Product Review] 2024, Juli
Anonim

En frostingspatel eller paletkniv er et køkkenredskab, der er designet specielt til brugen af at sprede et stof på en flad overflade, såsom frosting på en kage. Det er også et ideelt værktøj til at påføre smørepålæg på sandwich i massemængder.

Hvad er formålet med en offset-spatel?

En forskudt spatel giver dig mulighed for at smøre alt fra frosting til hummus til jordnøddesmør i et glat, jævnt lag Det, den er bedst kendt for, er frosting og dekoration af kager; skabe fantasifulde svæv og hvirvler eller danne en perfekt glat, flad overflade, klar til at blive dekoreret.

Hvad kan jeg bruge i stedet for en offset spatel?

Lange og små forskudte spatler, til frosting (du kan altid bruge en smørkniv, hvis du ikke har disse) 10-tommer savtakket kniv, til at trimme kagerne. VALGFRI, til teknik 4: Sprøjtepose med 1/2 rund spids.

Hvad er en offset metalspatel?

En forskudt spatel har et langt sm alt fleksibelt metalblad med en afrundet ende og enten et plastik- eller træhåndtag til at holde på Det lange blad gør det nemt at glatte kagedejen ind i hjørnerne af en bradepande og løsn kagen fra siderne af formen, efter den er bagt.

Hvordan vælger jeg en offset-spatel?

Når du vælger en offset-spatel, hvilken er den bedste at købe? Den bedste offset-spatel er holdbar og stærk, med et behageligt håndtag og et fladt, sm alt blad, som hjælper med at udjævne frosting og dej. Hvis den er for tynd, vil den forskudte spatel ikke froste jævnt; hvis den er for tyk, kan den klæbe på frostingen.

Anbefalede: