Logo da.boatexistence.com

Har automattransmission svinghjul?

Indholdsfortegnelse:

Har automattransmission svinghjul?
Har automattransmission svinghjul?

Video: Har automattransmission svinghjul?

Video: Har automattransmission svinghjul?
Video: THROWOUT BEARING BURNING YOUR CLUTCH!! 2024, Juli
Anonim

Svinghjul findes typisk på køretøjer udstyret med manuelle gearkasser, mens flexplader bruges i køretøjer med automatgear. … En flexplade er monteret på krumtapakslen og forbinder udgangen fra motoren til indgangen på en momentomformer.

Er der et koblingssvinghjul i en automatgearkasse?

En automatisk transmission bruger et svinghjul, der mere almindeligt kaldes en " flexplate." Flexpladen er boltet til motoren ligesom svinghjulet i et køretøj med manuel gearkasse, men dets primære formål er at give starteren mulighed for at vende motoren.

Hvad gør et svinghjul i en automatgearkasse?

Det giver mulighed for en elektrisk starter. Startmotoren går i indgreb med startringen på kanten af svinghjulet for at begynde motorrotationen. Det vigtigste for chauffører er, at svinghjulet forbinder motoren med transmissionen via en kobling for at overføre kraften til hjulene.

Er svinghjul kun manuelt?

Svinghjul findes norm alt kun i køretøjer med manuelt gear. Svinghjul på biler og lastbiler er fastgjort bag på motoren mellem motoren og transmissionen.

Er svinghjulet forbundet til transmissionen?

Et svinghjul er en metalskive, der ligner et gear placeret mellem din kobling og transmissionen Denne del hjælper sammen med koblingen med at give kraft til og fra motoren og transmissionen. Enhver manuel bil, tung lastbil eller stor rig har denne del.

Anbefalede: