Logo da.boatexistence.com

Har danny kaye rødt hår?

Indholdsfortegnelse:

Har danny kaye rødt hår?
Har danny kaye rødt hår?

Video: Har danny kaye rødt hår?

Video: Har danny kaye rødt hår?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, April
Anonim

Studio-mogul Goldwyn ville have Kayes fremtrædende næse fikset til at se mindre jødisk ud; Kaye nægtede, men han tillod at hans røde hår blev farvet blond, tilsyneladende fordi det så bedre ud i Technicolor.

Hvilken farve hår havde Danny Kaye?

Hans varemærke rødt hår var hans naturlige farve, men han blev overt alt til at farve det blond, fordi det så bedre ud på den måde i Technicolor. Studiemogulen Samuel Goldwyn Jr. havde også bedt ham om at få ordnet sin næse, så den ville se mindre jødisk ud, men han nægtede.

Hvilken nationalitet var Danny Kaye?

Sønnen af ukrainske immigranter, Kaye begyndte sin optrædende karriere i 1930'erne som en komisk entertainer på hoteller i Catskill-bjergene og på natklubber i hele USA. I denne periode opstod han pantomimer, hurtig-ildende scat-sang og fysiske narrestreger, der skulle blive hans varemærker.

Hvad er Danny Kayes rigtige navn?

Danny Kaye blev født David Daniel Kaminsky den 18. januar 1913 i Brooklyn, New York (hans faktiske fødselsår var 1911, men fødselsdagen, han fejrede, var 1913).

Hvem var babyen i hofnaren?

Jeg mener den retmæssige konge - spædbarnet, hvis trone Roderick tilranede sig. Den rolle tilfaldt et par måneder gamle tvillinger i det sydlige Californien, Larry og Gary Stalley Min mor lærte, at der var behov for et sæt identiske tvillinger til at lave en Danny Kaye-film, måske fra en annonce i avisen,” husker Larry.

Anbefalede: