Hvornår blev nicholas Hilliard født?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev nicholas Hilliard født?
Hvornår blev nicholas Hilliard født?

Video: Hvornår blev nicholas Hilliard født?

Video: Hvornår blev nicholas Hilliard født?
Video: Ultimate GUIDE to Disneyland Paris // Tips & Tricks 2024, September
Anonim

Nicholas Hilliard var en engelsk guldsmed og limner bedst kendt for sine portrætminiaturer af medlemmer af domstolene til Elizabeth I og James I i England.

Hvor boede Nicholas Hilliard?

Efter sin hjemkomst fra Frankrig boede og arbejdede han i et hus i Gutter Lane, ud for Cheapside, fra 1579 til 1613, da hans søn og elev Laurence overtog det, med i erhvervslivet i mange årtier. Hilliard var flyttet til en ukendt adresse i sognet St Martins-in-the-Fields, ud af byen og nærmere hoffet.

Hvem malede Nicholas Hilliard?

Hilliard tjente som miniaturemaler for Queen Elizabeth I i mere end 30 år. Hans hovedelev, Isaac Oliver, var en mere teknisk sofistikeret kunstner, der blev den øverste miniaturtegner under kong James I's regeringstid (1603-25).

Hvad kunne Marcus Gheeraerts den yngre mest af at male?

Gheeraerts' tidligste kendte malerier stammer fra omkring 1592 og inkluderer hans berømte portræt af dronning Elizabeth I. I 1611 var Gheeraerts blevet en favorit blandt dronning Anne af Danmark, kone til kong James VI og I.

Hvor er Pelican-portrættet?

'Pelikan'-portrættet er nu vendt tilbage til The Walker Art Gallery, Liverpool og 'Phoenix' til Tate Britain, hvor det er på langtidslån fra National Portrait Gallerisamling.

Anbefalede: