Logo da.boatexistence.com

Hvem er ottende i rækken til tronen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er ottende i rækken til tronen?
Hvem er ottende i rækken til tronen?

Video: Hvem er ottende i rækken til tronen?

Video: Hvem er ottende i rækken til tronen?
Video: Er dronning Margrethe i familie med Gorm den Gamle? 2024, Kan
Anonim

Prins Andrew, den ottende i rækken efter den britiske trone, giftede sig med Sarah Ferguson i 1986. Han og hertuginden af York bød velkommen til to døtre sammen: Prinsesse Beatrice i 1988 og prinsesse Eugenie i 1990.

Hvem er 8. i rækken til tronen?

Duke of York

Prins Andrew, hertugen af York, er dronning Elizabeth II's tredje barn og anden søn. Den 59-årige er ottende i rækken efter den britiske trone.

Hvem bliver konge, når dronning Elizabeth dør?

Som prins Williams kone vil Kate Middletons titel som hertuginde af Cambridge automatisk ændre sig, når dronning Elizabeth II enten dør eller træder tilbage, og Prince Charles bliver konge.

Hvorfor var Diana en prinsesse, men Kate er det ikke?

Hvorfor er Kate ikke en prinsesse? Selvom Diana var kendt som 'Prinsesse Diana', er Kate ikke en prinsesse bare fordi hun giftede sig med prins William For at blive prinsesse skal man være født ind i den kongelige familie som prins William og Kates datter, prinsesse Charlotte, eller dronningens datter, prinsesse Anne.

Hvorfor stod prinsesse Anne ikke i kø til tronen?

Årsagen til denne sekvens er en lov, der siger, at den førstefødte af den siddende regent vil være den næste i rækken, og hvis dette ikke er muligt, overføres tronen til den næste søn, ud over det faktum, at Anne er en kvinde: tidligere var der en protokol om, at når monarken ikke havde et mandligt barn, kronen …

Anbefalede: