Logo da.boatexistence.com

Har tori forladt hjemmet og væk?

Indholdsfortegnelse:

Har tori forladt hjemmet og væk?
Har tori forladt hjemmet og væk?

Video: Har tori forladt hjemmet og væk?

Video: Har tori forladt hjemmet og væk?
Video: Far tog min lillebror med i døden 2024, Kan
Anonim

I aften, efter fem år på vores skærme, siger Penny McNamee og hendes karakter Tori Morgan farvel til bugten. Hendes karakter bevæger sig halvvejs på tværs af verden efter at have fået et job på et hospital i London, idet hun tog sin nye mand Christian med sig og afsluttede skuespiller Ditch Daveys et år i showet.

Forlader Tori hjemmet og ude?

Home and Away-skuespillerinden Penny McNamee skal tage afsked med Summer Bay efter fem år i showet som Dr. Tori Morgan. McNamee's exit forventes at spille for fans i den kommende uge, og skuespillerinden sagde, at hun er "i fred" med sin beslutning om at forlade det ikoniske australske show.

Forlader Penny McNamee hjemmet og væk?

“Der var nogle farvel i denne episode, som var ret følelsesladede at filme, men for mig føltes det som det rigtige tidspunkt for karakteren at forlade, og det føltes også som om det rigtige tidspunkt for mig personligt i mit liv at tage afsted.

Fik Penny McNamee en baby?

Penny og manden Matt Tooker har også en fem-årig søn, Jack. Og for Tori var der endelig lykke, da hun fødte baby Grace, som hun havde undfanget gennem IVF med Robbo (Jake Ryan). "Jeg er virkelig stolt af den historie," siger Penny.

Er Grace Toris rigtige baby?

Denne karakter blev ikke skrevet af én, men af seks skuespillere i løbet af tiden. Det var Koa-Rae Fenton, Ivy Hennen, Evie Bennett, Aurora Williams, Michaela Harper Fields og Alexander Sapio. Grace er den spæde datter af Tori Morgan og Robbo.

Anbefalede: