Logo da.boatexistence.com

Har lorraine forladt sit show?

Indholdsfortegnelse:

Har lorraine forladt sit show?
Har lorraine forladt sit show?

Video: Har lorraine forladt sit show?

Video: Har lorraine forladt sit show?
Video: НОЧЬ С ДЕМОНОМ В КВАРТИРЕ ЧАСТЬ 2 2024, Kan
Anonim

Lorraine Kelly har sagt farvel til sit ITV-show, da hun er indstillet til at blive udskiftet fra næste uge. … Den 61-årige oplægsholder var vært for sit sidste show fredag indtil september, en uge senere, hvor hendes ITV-medspillere Holly Willoughby og Phillip Schofield over på This Morning.

Er Lorraine blevet udskiftet?

Lorraine Kelly tager to ugers pause fra at være vært for sit ITV-show og bliver erstattet af gæstevært Ranvir Singh Ikke for første gang i år vil den skotske stjerne mangle i aktion hen over sommeren, hvor Ranvir træder ind for at stå i spidsen for showet, som går ud hver morgen kl. 9.00.

Hvorfor er Lorraine ikke på?

Oplægsholderen, 61, tager en tiltrængt pause fra præsentationspligterne. Hun har tidligere afsløret, at hun er nødt til at vågne op omkring kl. 05.00 for at komme i studiet til sit show kl. 9.00, så hun vil sandsynligvis nyde et par ligge-ins, mens hun er væk.

Hvem laver Lorraine-showet i dag?

Hun påtog sig rollen som midlertidig vært for første gang før jul og beskrev det som en "dejlig" oplevelse. Men i størstedelen af Lorraines pause vil det være præsentant Christine Lampard, der overtager tøjlerne.

Hvad var Lorraine-ulykken?

Hvad skete der med Lorraine Kelly i ulykken? Lorraine gennemgik en livreddende operation i 2012 efter en hest trampede på hende, efter at hun faldt fra den under en velgørenhedsudfordring. Hun mistede tre pints blod og blev hastet til St George's A&E i det sydlige London med livstruende kvæstelser.

Anbefalede: