Logo da.boatexistence.com

Er clase azul mezcal?

Indholdsfortegnelse:

Er clase azul mezcal?
Er clase azul mezcal?

Video: Er clase azul mezcal?

Video: Er clase azul mezcal?
Video: Clase Azul, Ultra Luxury Tequila Talks Part Two 2024, Kan
Anonim

Denne Mezcal er fuld af røg, slats og ristet agave, det er en dejlig blød delikat Mezcal Tequila fra Calse Azul.

Hvilken slags alkohol er Clase Azul?

Mexico- En ultra-premium Tequila lavet af 100 % Tequilana Weber Blue Agave. De 8 måneders lagring giver denne nipper til Tequila en fantastisk balance, krop og smag. Hver flaske er håndlavet og håndmalet af håndværkere i en lille landsby i Mexico, så hver enkelt er et unikt stykke.

Hvor er Clase Azul mezcal fra?

Mezcal Clase Azul Durango Edition er lavet af Cenizo Agave, en plantevariant, der vokser vildt i staten Durango, en region i det nordlige Mexico Jordens mineralrigdom og naturlige kilder giver dens noter karakteristisk styrke og kompleksitet.

Er Clase Azul guld tequila?

Clase Azul Gold er en usammenlignelig tequila-joven, en blanding, der kombinerer Clase Azul Plata med en speciel reposado-tequila modnet på franske egetræsfade og en otte år gammel Extra Añejo lagret på amerikanske whiskyfade og færdiggjort på sherryfade.

Hvad er en Clase Azul?

Clase Azul Reposado er et symbol på traditionen og kulturen i Mexico Vores ultra-premium reposado tequila er lavet med langsomt tilberedt blå agave og er et unikt og uforlignelig stykke. … Mesterligt lagret i otte måneder på bourbon-tønder, denne usædvanligt glatte tequila er anerkendt over hele verden som en af de bedste reposados.

Anbefalede: