Logo da.boatexistence.com

Hvilke farver er snapdragons?

Indholdsfortegnelse:

Hvilke farver er snapdragons?
Hvilke farver er snapdragons?

Video: Hvilke farver er snapdragons?

Video: Hvilke farver er snapdragons?
Video: ОЧЕНЬ НЕПРИХОТЛИВЫЙ КРАСИВЫЙ ЦВЕТОК. ЦВЕТЕТ ВСЕ ЛЕТО до Морозов 2024, Kan
Anonim

Duftende, Snapdragon-blomsterne kommer i en bred vifte af attraktive nuancer, fra pastelfarver til lyse farver, herunder pink, orange, gul, fersken, lilla, hvid, rød og tofarvet.

Hvor mange farver af snapdragons er der?

Snapdragon-hybrider kommer i pastelfarver og lyse nuancer og fås i en række forskellige farver, herunder hvid, gul, pink, rød, orange, fersken, lilla og violet Nogle varianter er tofarvede, med to farver. Når du vælger snapdragons, skal du huske, at mindre ofte er mere.

Kanker snapdragons sol eller skygge?

Snapdragons blomstrer bedst i veldrænet, fugtig jord, i kølige sene forår eller tidlige sommertemperaturer. De kan tåle let skygge, men blomstrer meget bedre i fuld sol.

Hvilken tid på året blomstrer snapdragons?

Snapdragons kan gentage blomstringen gennem hele sæsonen, men de klarer sig bedst i det kølige forår og efterår. I køligere klimaer blomstrer de hele sommeren, og i mildere klimaer blomstrer de nogle gange hele vinteren.

Er snapdragons lilla?

Snapdragons (Antirrhinum) fås i en lang række lyse farver og en række højder på 30-40″ høje stængler. De er en fantastisk afskårne blomst til højere vasearrangementer. Lilla snapdragons er tilgængelige året rundt.

Anbefalede: