Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen mellem et hjortehorn og et elghorn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem et hjortehorn og et elghorn?
Hvad er forskellen mellem et hjortehorn og et elghorn?

Video: Hvad er forskellen mellem et hjortehorn og et elghorn?

Video: Hvad er forskellen mellem et hjortehorn og et elghorn?
Video: Country Retreat of Queen Victoria - Osborne House & Gardens Tour - Isle of Wight 2024, Juli
Anonim

Forskellen mellem disse to planter er elghornet (Platycerium bifurcatum) har tyndere, mere skarpe blade og flere "øjne" eller rosetter af løv, hvorimod hjortehornet (Platycerium superbum – udtales) med vægten på den midterste stavelse) har et enkelt øje og større blade.

Er hjorte- og elghornsbregner de samme?

Elkhorn-bregner (Platycerium bifurcatum) er kendt for deres tyndere blade, relative hårdførhed og deres tendens til at gruppere sig, hvorimod staghorn-bregner (omfatter arter som den spektakulære Platycerium superbum, P. … Når det er sagt, " elkhorn" og "staghorn" bruges ofte i flæng

Hvordan identificerer jeg en hjortebregne?

En af nøglerne til at identificere platycerium-arter er i formen og placeringen af sporepletterne Nogle er placeret på spidserne, nogle i midten af bladene, og andre på lapper. Nogle har to sporepletter, andre kun et sporeplaster. De fleste avlere har en tendens til at overvande staghorn bregner.

Hvorfor er hjortebregner så dyre?

Hvorfor er Staghorn Fern så dyr? Staghorn-bregne er en sjælden planteart, og de kræver optimal pleje for god vækst De er store smukke planter, men du skal passe på deres vækstkrav som gunstig temperatur, luftfugtighed og gødning under vækstperioden.

Er kaffegrums godt til staghorn-bregner?

Ajourførte gartnere ved, at Californiens lave nedbørsmængde og basiske jord er hård mod syre-elskende planter. Kaffegrums fungerer som et muld- og jordforbedringsmiddel… Et par staghorn-ejere går endda ind for at bruge hele bananen ved at placere den i det papirlignende platycerium, der understøtter hovedplanten.

Anbefalede: