Logo da.boatexistence.com

Hvorfor handler brahmanandam ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor handler brahmanandam ikke?
Hvorfor handler brahmanandam ikke?

Video: Hvorfor handler brahmanandam ikke?

Video: Hvorfor handler brahmanandam ikke?
Video: Игроки | Арабский фильм (многоязычный субтитры) 2024, Kan
Anonim

Det er kendt, at Brahmanandam er blevet bremset i film i de sidste par år. … Han får ikke store karakterer i disse dage og tilbud reduceres også. Efter at han havde gennemgået en hjerteoperation, var han væk fra film i et par måneder.

Har Brahmanandam holdt op med at optræde?

Brahmanandam forsvinder langsomt ude af syne efter fiaskoen i hans sidste store film Nela Ticket Engang var branchens bedste komiker, han har ingen film i hånden nu. Skuespilleren lavede over 1000 film i sin karriere, inklusive et par stykker, der udkom i år, men han havde ikke en væsentlig rolle i nogen af dem.

Er Brahmanandam arrogant?

Folk, der kender Brahmanandam meget tæt, siger han er egoistisk og arrogantJa, vi taler om komikeren introduceret af den populære instruktør. … Men i disse dage får han raserianfald, og instruktører forsøger at undgå ham. Han havde travlt, han tog en lakh af rupees om dagen og opkrævede også en crore for en film.

Hvad laver Brahmanandam nu?

Den ikoniske Telugu-komiker Brahmanandam gennemgår bypass-operation i Mumbai; stabil nu. … Ifølge kilder beskrives Brahmanandams tilstand som stabil efter operationen og er i øjeblikket under observation. Han blev ledsaget af sine to sønner Raja Gautam og Siddharth til hospitalet.

Kan Brahmanandam tale hindi?

Det meste af Brahmanandam hindi-stemmen dubbet af Ham. kunstneren kan tale hindi, marathi og engelsk og gav også stemmer over 20.000 reklamer.

Anbefalede: