Logo da.boatexistence.com

Hvordan er angel broking ipo?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er angel broking ipo?
Hvordan er angel broking ipo?

Video: Hvordan er angel broking ipo?

Video: Hvordan er angel broking ipo?
Video: 📊 शेयर बाजार के राज 🤫 Stock market for Beginners 👌 2024, Juli
Anonim

Rs 600 crore IPO af Angel Broking åbnede for abonnement tirsdag. Selskabet har fastsat et prisbånd til Rs 305-306 per aktie. I mandags rejste mæglerfirmaet 180 crore Rs ved at tildele 58,82 lakh-aktier til 12 ankerinvestorer forud for dets første offentlige tilbud.

Er det godt at købe Angel Broking IPO?

“Vi mener, at Angel Brokings børsnotering og OFS er rimeligt prissat til det nuværende prisbånd, taget dets økonomiske resultater og vækstudsigter i betragtning. Vi anbefaler en 'abonner'-vurdering på IPO, sagde mæglerhuset.

Kan jeg investere i børsnotering gennem Angel Broking?

Angel Broking-kunder kan ansøge om børsnoteringer på to måder; ved at bruge UPI-baseret Angel Broking IPO-applikation og ved at bruge ASBA-baseret netbanktjeneste for banken. Bemærk: Et UPI-id er påkrævet, hvis du planlægger at ansøge i IPO ved hjælp af UPI som betalingsgateway.

Er Angel Broking IPO fuldt tegnet?

Børsnoteringen af Angel Broking, som åbnede tirsdag, var 1,24 gange tegnet fra kl. 16.30 på dag 2. Prisbåndet for initialen på ₹600 crore offentligt udbud (IPO) er fastsat til 305-306 INR pr. aktie. … Den tildelte mere end 58,8 lakh aktier til ankerinvestorerne til en pris på 306 INR stykket.

Hvor mange gange kan jeg abonnere på Angel Broking IPO?

Angel Broking IPO-abonnementsstatus Live

Angel Broking IPO har abonneret 3,94 gange.

Anbefalede: