Logo da.boatexistence.com

Genkendes ignou-grader?

Indholdsfortegnelse:

Genkendes ignou-grader?
Genkendes ignou-grader?

Video: Genkendes ignou-grader?

Video: Genkendes ignou-grader?
Video: Komælksallergi - hvordan den genkendes, diagnosticeres og behandles 2024, Kan
Anonim

Gyldigheden af IGNOU-grader: IGNOU er et betroet og akkrediteret offentligt fjernundervisningsuniversitet. Det er et centr alt universitet, som blev oprettet ved en lov fra parlamentet i 1985. … Graderne tildelt af IGNOU er gyldige og anerkendte ikke kun i Indien, men i udlandet

Er en grad fra IGNOU gyldig?

Graden fra IGNOU University er gyldig og acceptabel i oversøiske og fremmede lande med lethed. Den robuste årsag bag IGNOU er et anerkendt universitet under UGC og er også statsligt. Hvis du tilføjer yderligere, er graden fra dette universitet også godkendt af DEC og AICTE.

Er IGNOU et anerkendt universitet?

IGNOU grader/diplomer/certifikater er anerkendt af alle medlemsuniversiteter i Association of Indian Universities (AIU) og er på niveau med grader/diplomer/certifikater fra alle indiske universiteter /Institutioner, i henhold til UGC-cirkulærebrev nr.

Er IGNOU-graden accepteret i USA?

Er IGNOU-graden gyldig i USA? Yes, alle indiske universiteter, uanset om det er almindeligt eller korrespondance, fjernundervisning, fjernundervisning eller online læringskurser er gyldige i USA og også i hele verden.

Er IGNOU et statsanerkendt universitet?

Akkreditering og anerkendelse

(IGNOU) har fået bemyndigelse til at tildele grader i henhold til paragraf 5(1)(iii) i IGNOU Act 1985. IGNOU er også anerkendt som en Central University af University Grants Commission of India (UGC).

Anbefalede: