Logo da.boatexistence.com

Hvordan besejrer man thunderblight ganon?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan besejrer man thunderblight ganon?
Hvordan besejrer man thunderblight ganon?

Video: Hvordan besejrer man thunderblight ganon?

Video: Hvordan besejrer man thunderblight ganon?
Video: Easy Gerudo Divine Beast Vah Naboris Guide & How To Defeat Thunderblight Ganon 2024, Kan
Anonim

Det er tricket til denne fase. Brug magnesis på en metalsøjle, og flyt søjlen tæt på Thunderblight Ganon Lynet vil slå den ned og kaste ham ud af spillet og tilbage i et mønster, der ligner den første fase. Angreb ham, og gentag processen, indtil han er superdød.

Hvad er det bedste våben til at besejre Thunderblight Ganon?

Vi anbefaler, at du bruger et enhåndsvåben til denne Thunderblight Ganon-kamp, så du kan holde dit skjold oppe, men hvis du tilfældigvis ikke har et, er a spyd godt på grund af rækkevidden og hastigheden, selvom du bliver nødt til at tilpasse dig til at lægge dit våben væk regelmæssigt, så du kan holde dit skjold oppe.

Hvordan slår du fase 3 af Thunderblight Ganon?

Brug magnesis til at få fat i en, og hold den derefter op ved siden af Thunderblight Ganon. Med lidt tålmodighed kan du få ham til at elektrocutere sig selv Når han falder, begynder fase tre. Fase tre i denne kamp er meget som fase et, men med meget større risiko for at blive elektrocuteret.

Er Ganon sværere end Thunderblight Ganon?

Udover Dark Beast Ganon var Windblight den nemmeste Ganon at besejre Revali's Gale er min favorit blandt Champion-evnerne, så efter mit første gennemspil, har jeg altid gået efter Windblight først. Han udgør virkelig ikke nogen større trussel for dig, og jeg plejer at slå ham så hurtigt, at jeg ikke engang husker kampen.

Hvilken Ganon er den sværeste?

Hardest Blight Ganon

  • Waterblight.
  • 187. Thunderblight.
  • Fireblight.
  • Windblight.

Anbefalede: