Logo da.boatexistence.com

Hvem har købt zoes køkken?

Indholdsfortegnelse:

Hvem har købt zoes køkken?
Hvem har købt zoes køkken?

Video: Hvem har købt zoes køkken?

Video: Hvem har købt zoes køkken?
Video: ROSKILDE SYGEHUS - HAR ZOE ALLERGI? 2024, Kan
Anonim

Zoes Kitchen har annonceret et ejerskifte. Ifølge en nylig artikel i QSR Magazine blev mærket købt af Cava Group, Inc. for $300 millioner. Tidligere Panera CEO, Ron Shaich, vil fungere som bestyrelsesformand for virksomheden, som nu har i alt 327 lokationer i hele landet.

Erstattede Cava Zoës Kitchen?

Hvis det ser ud til, at Zoës Kitchens forsvinder i det nordlige Texas, er nogle: En hurtig- casual ved navn Cava erhvervet Plano-baserede Zoës Kitchen i 2018 og er ved at flytte mange af de lyse -farvede Zoës middelhavsbutikker til den mere "eventyrlige" Cava.

Hvilket firma købte Zoës Kitchen?

Cava Group købte Zoës i slutningen af 2018 og tilføjede 261 butikker til sin portefølje.

Hvad skete der Zoës Kitchen?

Fast-casual Middelhavsoperatør Cava Group er begyndt at konvertere nogle af Zoe's Kitchen-restauranterne, som de købte i 2018, til Cava-konceptet. … Cava Group har konverteret Zoes restauranter til sit flagskibsmærke i løbet af de sidste mange måneder.

Hvad erstattede Zoës Kitchen?

Cava sælger en mere "eventyrlig" middelhavsmenu, siger dens administrerende direktør. Hvis det ser ud til, at Zoës Kitchens forsvinder på tværs af det nordlige Texas, er nogle: En hurtig afslappet ved navn Cava erhvervede Plano-baserede Zoës Kitchen i 2018 og er ved at omdanne mange af de farvestrålende Zoës middelhavsbutikker til den mere "eventyrlige" Cava.

Anbefalede: