Logo da.boatexistence.com

Blev peterborough forfremmet?

Indholdsfortegnelse:

Blev peterborough forfremmet?
Blev peterborough forfremmet?

Video: Blev peterborough forfremmet?

Video: Blev peterborough forfremmet?
Video: Canadian Psycho Dismembered Chinese Lover & Mailed His Body 2024, Kan
Anonim

I sæsonen 2020–21 blev Peterborough forfremmet tilbage til mesterskabet, og endte på andenpladsen efter et otte års ophold i League One, efter at være kommet tilbage fra 3–0 ned. at spille uafgjort 3–3 mod rivalerne Lincoln City efter en straffespark til pausetid af Jonson Clarke-Harris.

Blev Posh forfremmet?

Peterborough 3-3 Lincoln: Posh forfremmet til Championship efter dramatisk lodtrækning.

Hvorfor kalder de Peterborough posh?

Kælenavn. Peterborough United har tilnavnet "The Posh", en betegnelse, der blev opfundet i 1921, efter Pat Tirrell, manager for Fletton United, blev rapporteret for at sige, at han var "på udkig efter posh spillere til et posh nyt hold ".

Er Peterborough et godt sted at bo?

Peterborough har bevaret sin uønskede krone som Englands værste sted at bo, og topper en online afstemning for tredje år i træk. Den største by i vores amt er blevet kåret som det værste sted at bo i landet i 2021 i den kontroversielle meningsmåling af ilivehere.co.uk.

Hvem promoverede League 1 2021?

De to bedste hold i 2020–21 EFL League One, Hull City og Peterborough United, vandt automatisk oprykning til mesterskabet, mens klubberne placerede sig fra tredje- til sjettepladsen i tabellen deltog i slutspillet i den engelske fodboldliga i 2021.

Anbefalede: