Logo da.boatexistence.com

Blev dronning bublet væk fra scenen i Australien?

Indholdsfortegnelse:

Blev dronning bublet væk fra scenen i Australien?
Blev dronning bublet væk fra scenen i Australien?

Video: Blev dronning bublet væk fra scenen i Australien?

Video: Blev dronning bublet væk fra scenen i Australien?
Video: Bilcamping i regn på bjerg - Tagtelt - Hund 2024, Kan
Anonim

Queen blev berømt udråbt og udråbt ved Sunbury i 1974, hvilket giver lidt mere mening, når man tænker på festivalens patriotiske oprindelse og Australien Day-fokus.

Optrådte Queen på Sunbury?

Efter deres helt australske lineup i 1972 udvidede Sunbury snart til at byde velkommen til internationale skuespil som et lille band kaldet Queen, der optrådte på festivalen i 1974 … Queen afgav det dristige løfte at de ville vende tilbage som et af de største bands i verden; det er overflødigt at sige, at de holdt deres ord.

Hvem spillede på Sunbury 1973?

Sunbury 1973 blev afholdt den 27., 28. og 29. januar, hvor en tre-dages billet kostede $8. Det anslås, at 30.000 mennesker deltog i festivalen for at se folk som Johnny O'Keefe, Billy Thorpe, Lobby Loyde, Broderick Smith, Kerryn Tolhurst, John Bois og Ian Rilen.

Hvor mange Sunbury-festivaler var der?

Farverige garner bugner i en ny bog om fire Sunbury-festivaler, der blev afholdt fra 1972 til 1975. I 1975 aflyste en rasende AC/DC deres sæt efter den foregående akt, Britiske hovednavne Deep Purple insisterede på, at de ventede 30 minutter, før de gik på scenen.

Hvornår blev Queen bublet fra scenen?

Queen blev berømt udråbt og udråbt på Sunbury i 1974, hvilket giver lidt mere mening, når man tænker på festivalens patriotiske oprindelse og Australien Day-fokus.

Anbefalede: