Logo da.boatexistence.com

Hvorfor forlod Mattie Floribama-kysten?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod Mattie Floribama-kysten?
Hvorfor forlod Mattie Floribama-kysten?

Video: Hvorfor forlod Mattie Floribama-kysten?

Video: Hvorfor forlod Mattie Floribama-kysten?
Video: Kortni Gilson Revealed Her Exit From 'Floribama Shore' Was Due To Sexual Assault Trauma | MEAWW 2024, Kan
Anonim

Floribama Shore-stjernen Kortni Gibson sad ude sæsonen for at fokusere på hendes mentale helbred. I mellemtiden er Nilsa Prowant gravid.

Hvorfor blev Mattie fyret MTV?

Breaux om tidligere brug af 'n-word'

Efter MTV's fyring af Dee Nguyen for at tweete stødende kommentarer om Black Lives Matter-bevægelsen, begyndte mange fans afdækning af andre konkurrenters tidligere tweets, der indeholdt racistisk ladede kommentarer.

Er Jeremiah og Mattie stadig sammen?

Jeremiah Buoni er i øjeblikket single Fans så hans forhold til gæstemedlem Mattie Breaux gå fra en god forbindelse til en sjov slyngning i huset. … Han har altid haft et bånd med den tidligere medstjerne Kortni Gilson, men de har kun nogensinde været bare venner.” Så lige nu er Jeremiah single og klar til at blande sig.

Er Gus og Nilsa kærester?

Floribama Shore-stjernen Nilsa Prowant er forlovet med Gus Gazda. Da de to begyndte at date, introducerede Prowant ham som "Gus 2.0", så fans ikke forvekslede ham med hendes medstjerne, Gus Smyrnios. … Gazdas konti på sociale medier er private.

Er Courtney ikke længere på Floribama Shore?

Kortni Gilson forlod 'Floribama Shore' efter sæson 3Efter at kameraerne stoppede med at filme, meddelte Gilson, at hun havde brug for en pause fra showet for at fokusere på sit mentale helbred.

Anbefalede: