Logo da.boatexistence.com

Hvad er camera obscura klasse 7?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er camera obscura klasse 7?
Hvad er camera obscura klasse 7?

Video: Hvad er camera obscura klasse 7?

Video: Hvad er camera obscura klasse 7?
Video: Lochkamera („Camera Obscura“) 2024, Kan
Anonim

Svar(f): "Camera obscura" er en mørklagt boks med en konveks linse til at projicere billedet af et eksternt objekt på en skærm indeni. Det er et festspil.

Hvad er Camera Obscura-svaret?

Camera obscura, fotografkameraets stamfader. Det latinske navn betyder "mørkt kammer", og de tidligste versioner, der dateres til antikken, bestod af små mørklagte rum med lys lukket ind gennem et enkelt lille hul.

Hvad er Camera Obscura svar 7?

en mørklagt boks med en konveks linse eller blænde til projicering af billedet af et eksternt objekt på en skærm indeni, en forløber for det moderne kamera.

HVEM bød Anne Frank velkommen i spisestuen?

Hendes kat ved navn Kitty bød hende velkommen i spisestuen. (h) Hvorfor synes Anne Frank, at det er en mærkelig idé for en som hende at føre dagbog? Ans. For det første havde hun aldrig skrevet noget lignende, og for det andet tænkte hun, hvorfor nogen ville være interesseret i en tretten år gammel piges dagbog.

Hvem var Kitty?

'Dear Kitty' er den fiktive karakter Anne Frank adresserede mange af hendes dagbogsbreve til. … Her kan du læse, hvem Kitty egentlig var, og hvordan hun i Annes fantasi var en del af en større vennekreds. 'Dear Kitty' optrådte første gang i Annes dagbog den 22. september 1942.

Anbefalede: