Logo da.boatexistence.com

Hvornår holdt corvette op med at bruge glasfiber?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår holdt corvette op med at bruge glasfiber?
Hvornår holdt corvette op med at bruge glasfiber?

Video: Hvornår holdt corvette op med at bruge glasfiber?

Video: Hvornår holdt corvette op med at bruge glasfiber?
Video: Mike Repairs Damaged Corvette Body Using Fiberglass Filler | Wheeler Dealers 2024, Kan
Anonim

Alle Corvetter siden 1973 har brugt SMC-karosseripaneler, men materialesammensætningen har ændret sig dramatisk, med mindre traditionel glasfiber og mere letvægtsplastik.

Hvornår stoppede korvetten glasfiber?

Corvetten blev produceret ved hjælp af konventionelle glasfibermetoder indtil tredje generation i 1968, hvor pressestøbeprocessen blev introduceret. Denne proces indebar, at glasfiber og harpiks blev støbt i et matricelignende værktøj, der hurtigere producerede glattere dele.

Har Corvette nogensinde haft et stålhus?

Hvis du vidste, at svaret er ja, så kender du sikkert historien bag Chevrolet Corvette Rondine fra 1963, en sjælden prototype, som blev bestilt af den italienske karosbygger Pininfarina – og var lavet af stål !

Er Corvette Stingrays glasfiber?

Faktisk siger et websted om Stingrays design "Kun en enkelt del er blevet overført fra den sidste generation." Chevrolet byggede, hvad der nu er både forreste og bagerste bagagerum og instrumentbrættet af "flydende" pladestøbningskomposit (SMC), der indeholder glasfiber i en "proprietær harpiks. "

Er c2 Corvette glasfiber?

Corvette er en enhedskarosseri på rammen, ikke som et stålhus/platform, som vi norm alt ser i bilfremstilling. Fordi Corvette er et glasfiberhus, kan du ikke bare udskifte en beskadiget skærm eller frontpanel.

Anbefalede: