Logo da.boatexistence.com

Hvem ejer Cordoba-musikgruppen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer Cordoba-musikgruppen?
Hvem ejer Cordoba-musikgruppen?

Video: Hvem ejer Cordoba-musikgruppen?

Video: Hvem ejer Cordoba-musikgruppen?
Video: Mark Knopfler - Brothers In Arms (Berlin 2007 | Official Live Video) 2024, Kan
Anonim

Tim Miklaucic - CEO og grundlægger - Cordoba Music Group (Cordoba Guitars, Guild Guitars) | LinkedIn.

Hvor fremstilles Cordoba-guitarer?

Hovedkvarteret og fabrikken ligger i Oxnard, Californien, hvor Cordoba Master-serien er håndlavet. Cordobas España-serie er håndlavet i Valencia og Barcelona, mens Iberia-, Fusion-, Luthier- og Protege-serien samt alle ukuleler er håndlavet i Kina.

Hvilke Guild-guitarer er lavet i Kina?

Hvor er Guild Guitars lavet? Guild USA akustiske modeller, som i øjeblikket inkluderer M, D, F og F tolvstrengede kropsformer, er stolt fremstillet på vores fabrik i Oxnard, Californien. The Westerly Collection akustiske guitarmodeller er lavet i Kina af vores dygtige fabrikspartnere.

Hvilket år flyttede Guild til Westerly?

I 1966 bliver virksomheden solgt til Avnet Corporation, og produktionen flytter fra Hoboken til Westerly, RI. Den første guitar, der kom ud af denne fabrik, er en M-20 i 1967.

Er Guild et godt guitarmærke?

Guild har optjent sig selv et godt ry som at have guitarer med kvalitet, der konkurrerer med Gibson, Taylor og endda den mægtige Martin. Selvom guitarer i forskellige former, størrelser og træsorter alle har deres egne distinkte toner, beskrives lyden af Guild-guitarer generelt som et sted mellem Martin og Taylor.

Anbefalede: