Logo da.boatexistence.com

Blev catherine of aragon forgiftet?

Indholdsfortegnelse:

Blev catherine of aragon forgiftet?
Blev catherine of aragon forgiftet?

Video: Blev catherine of aragon forgiftet?

Video: Blev catherine of aragon forgiftet?
Video: EL RETRATO DE DORIAN GRAY 9.2 (SIN CENSURA). Oscar Wilde. AUDIOLIBRO voz humana con subtítulos. 2024, Kan
Anonim

Den 7. januar 1536 døde Catherine endelig i en alder af 51. På det tidspunkt florerede rygter om, at kongen havde forgiftet hans tidligere kone. En obduktion udført på hendes krop fandt dog en "helt sort og hæslig" tumor vokset omkring hendes hjerte, som i dag menes at være relateret til det melanotiske cancersarkom.

Hvorfor aborterede Katarina af Aragon så mange gange?

Så hvorfor led Katherine af Aragon så katastrofale tab? Fasten under graviditeten, som vi ved, hun gjorde af religiøse årsager, kan ikke have hjulpet. Det er blevet antydet, at hun var anorektisk, men mange beviser, inklusive hendes vægtøgning gennem årene, er imod det.

Var Katarina af Aragon smuk?

Catherine var.

Siden hun var en prinsesse af det mægtige rige og var centrum for opmærksomheden. Men hendes skønhed var prikken over i'et. Siden hendes unge alder blev hun beundret for sin skønhed Hendes klare blå øjne, kerubiske unge ansigt og kastanjebrun skinnende hår gjorde hende berømt for sin skønhed.

Hvilken sygdom havde Katherine af Aragon?

Hun spekulerer på, hvad folk ville vælge at gøre, hvis de fik at vide, at 50 % af folk ikke havde børn, men hun ved, at hun stadig føler sig presset og er mere bange for sit biologiske ur end sit PCOS Charlotte Hope blev diagnosticeret med PCOS i en alder af 18, og følte med Catherine, da hun selv har kæmpet … [+]

Hvad er Kells syndrom?

McLeod-fænotype (eller McLeod-syndrom) er en X-bundet anomali i Kell-blodgruppesystemet i, som Kell-antigener er dårligt påvist ved laboratorietest. McLeod-genet koder for XK-proteinet, et protein med strukturelle karakteristika af et membrantransportprotein, men med ukendt funktion.

Anbefalede: