Logo da.boatexistence.com

Vil john krasinski være med i Wandavision?

Indholdsfortegnelse:

Vil john krasinski være med i Wandavision?
Vil john krasinski være med i Wandavision?

Video: Vil john krasinski være med i Wandavision?

Video: Vil john krasinski være med i Wandavision?
Video: Earth 838 Was Very Dumb 2024, Kan
Anonim

Som det viser sig, er John Krasinski ikke med i afsnit 7, selvom nogle fans stadig håber, at han dukker op i næste uge. … Under alle omstændigheder bør fans huske på dette: WandaVision er et show om Wanda Maximoff, og selvom det er fyldt med tilbagekald til tegneserierne og MCU'en, ville en Krasinski/Richards cameo være ret overvældende.

Kunne John Krasinski lave WandaVision?

Agatha Harkness, Wanda Maximoff og Monica Rambeau afslutter sandsynligvis sæsonen med at kæmpe med deres kosmiske kræfter, så John Krasinski som Reed Richards kunne slutte sig til WandaVision og opfylde Paul Bettanys løfte om en forbløffende cameo, der endnu ikke kommer.

Skal John Krasinski spille Mr Fantastic?

Mens han promoverede sin længe ventede nye efterfølger, A Quiet Place 2 (2021), t alte John Krasinski ærligt om sin vilje til at slutte sig til Marvel Cinematic Universe som Reed Richards - AKA Mr. Fantastic - i en ny filmisk version af Marvel Comics' første familie, The Fantastic Four.

Hvem spillede John Krasinski i WandaVision?

Det er ingen sag at sige, at WandaVision-seerne forventer en stor afsløring, når Monica Rambeau (Teyonah Parris) møder den rumfartsingeniør, mange forventer at blive Reed Richards of the Fantastic Four, spillet af det populære fanvalgte John Krasinski.

Er Reed Richards i WandaVision?

WandaVision-direktør Matt Shakman siger, at han synes, det ville have været fantastisk, hvis den nye Reed Richards havde en cameo i serien, men afkræfter teorierne. Med Marvel Studios møde med forfattere til deres Fantastic Four-film, er karaktererne bekræftet i at slutte sig til Marvel Cinematic Universe.

Anbefalede: