Logo da.boatexistence.com

Hvilket år blev Howard stern født?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket år blev Howard stern født?
Hvilket år blev Howard stern født?

Video: Hvilket år blev Howard stern født?

Video: Hvilket år blev Howard stern født?
Video: Агата Кристи написала роман о её трагедии# ДЖИН ТИРНИ# История жизни актрисы "Золотого" Голливуда# 2024, Juli
Anonim

Howard Allan Stern er en amerikansk radio- og tv-personlighed, komiker og forfatter. Han er bedst kendt for sit radioprogram, The Howard Stern Show, som vandt popularitet, da det blev nation alt syndikeret på jordbaseret radio fra 1986 til 2005. Han har sendt på Sirius XM Satellite Radio siden 2006.

Hvilket år tog Howard Stern eksamen fra gymnasiet?

I juni 1969 flyttede familien til det nærliggende Rockville Centre, og Stern, som femten år gammel, flyttede til South Side High School, hvor han blev "en total introvert". Han dimitterede fra skolen i 1972; hans årbog viser Sterns eneste elevaktivitet, et medlemskab af Key Club.

Denede Robin og Howard Stern?

Howard Stern og Robin Quivers har været sammen i 14 år. Men mens hr. Stern snakkede om sin kone og sine forældre, hans kropsfunktioner og seksuelle tilbøjeligheder, fort alte fru Quivers radiopublikum relativt lidt om sit liv.

Hvor mange penge tjener Robin Quivers?

Robin Quivers nettoværdi og løn: Robin Quivers er en amerikansk radiovært, som har en nettoværdi på $75 millioner og en årsløn på $10 millioner. Hun er bedst kendt for sit arbejde som nyhedsanker og medvært på "The Howard Stern Show ".

Hvad er Howard Sterns årsløn?

Denne seneste aftale menes at betale Stern $80 millioner om året, der dækker en løn til ham selv, løn til hans personale og produktionsomkostninger for showet. På det tidspunkt, hvor denne seneste aftale er udløbet, vil Stern personligt have tjent over 1 milliard dollars (eksklusive produktionsomkostninger) i løn under sin tid hos Sirius.

Anbefalede: