Hvilket år blev Daniel Stern født?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket år blev Daniel Stern født?
Hvilket år blev Daniel Stern født?

Video: Hvilket år blev Daniel Stern født?

Video: Hvilket år blev Daniel Stern født?
Video: Дэниэл Гольдштейн: Битва между Я-настоящим и Я-будущим. 2024, Oktober
Anonim

Daniel Jacob Stern er en amerikansk skuespiller, kunstner, instruktør og manuskriptforfatter. Han er måske bedst kendt for sine roller som Marv Murchins i Home Alone og Home Alone 2: Lost in New York, Phil Berquist i …

Hvor voksede Daniel Stern op?

Tidligt liv. Stern blev opvokset i forstaden til Bethesda, Maryland i Washington, D. C., til en socialrådgiverfar og en mor, der bestyrede et dagcenter.

Hvad laver Daniel Stern nu?

He Moved To Voice Work

Ud over sit ukrediterede voiceover-arbejde på The Wonder Years har Stern optrådt i stemmeroller i adskillige andre tv-shows. Efter sin lille rolle som Mr. Packenham i Nickelodeon-serien Hey Arnold! sluttede Stern sig til rollebesætningen i den animerede serie Dilbert, og udt alte titelkarakteren i to sæsoner.

Hvilken tilstand fandt vidunderårene sted?

Showet finder sted i Montgomery, Ala., en by, der spillede en stor rolle i Civil Rights Movement, med begivenheder som Montgomery Bus Boycott og Selma to Montgomery March. Ifølge WSFA sagde en af de udøvende producenter for de nye Wonder Years, Saladin Patterson, Vi har set kampen.

Hvor gammel er Harry i Alene hjemme?

En otte-årig ballademager skal beskytte sit hus mod et par indbrudstyve, når han ved et uheld bliver efterladt alene hjemme af sin familie i juleferien.

Anbefalede: