Logo da.boatexistence.com

Er netværkssikkerhedsnøglen på routeren?

Indholdsfortegnelse:

Er netværkssikkerhedsnøglen på routeren?
Er netværkssikkerhedsnøglen på routeren?

Video: Er netværkssikkerhedsnøglen på routeren?

Video: Er netværkssikkerhedsnøglen på routeren?
Video: Fix The network security key isn't correct in Windows 11/10 | Solve WIFI SECURITY KEY IS NOT CORRECT 2024, Kan
Anonim

Netværkssikkerhedsnøglen på routeren er for det meste mærket på hardwaren. Det er markeret som "sikkerhedsnøgle", WPA-nøgle", "WEP-nøgle" eller "adgangssætning". Du kan også få dette fra den manual, der følger med routeren, når du køber den.

Hvor finder jeg min netværkssikkerhedsnøgle på min router?

Standard WPA/WPA2-nøgler er norm alt trykt et sted på siden af din router, ofte på et klistermærke. Mens du opsætter din router, bør du oprette en ny adgangskode, så du nemmere kan huske den. Du kan også gå ind og ændre din Wi-Fi-adgangskode til enhver tid.

Hvad er netværkssikkerhedsnøgle på Wi-Fi-router?

WPA-nøgle eller sikkerhedsnøgle: Dette er adgangskoden til at forbinde dit trådløse netværk. Det kaldes også en Wi-Fi-sikkerhedsnøgle, en WEP-nøgle eller en WPA/WPA2-adgangssætning. Dette er et andet navn til adgangskoden på dit modem eller router.

Hvordan finder jeg min netværkssikkerhedsnøgle og adgangskode?

Højreklik på dit trådløse netværk, og vælg Egenskaber. Klik på fanen Sikkerhed . Markér feltet, der siger 'Vis tegn' (hvis det ikke allerede er markeret) Netværkssikkerhedsnøglefeltet viser din nøgle.

Hvordan ser netværkssikkerhedsnøglen ud?

Norm alt har din router et klistermærke, der viser navnet på det trådløse netværk, også kendt som et SSID, og adgangskoden til den trådløse sikkerhedsnøgle, som er din netværkssikkerhedsnøgle. Netværkssikkerhedsnøgler er en kombination af tegn, for eksempel F23Gh6d40I.

Anbefalede: