Logo da.boatexistence.com

Bekræftede rockstar gta 6?

Indholdsfortegnelse:

Bekræftede rockstar gta 6?
Bekræftede rockstar gta 6?

Video: Bekræftede rockstar gta 6?

Video: Bekræftede rockstar gta 6?
Video: GTA 6 Release Date Info Confirmed by Rockstar's Publisher! | Red Dead info + More 2024, Kan
Anonim

Rockstar har ikke officielt bekræftet, at GTA 6 er ægte, men det forhindrer det ikke i at være en eventualitet. … Ifølge en Kotaku-rapport er "en ny indgang i Grand Theft Auto-serien" tidligt i udvikling fra april 2020.

Arbejder Rockstar på GTA 6?

Desværre er den nye GTA 6 ikke engang blevet officielt annonceret, pyt med en udgivelsesdato. Det betyder, at der ikke er meget at gå efter fra udvikleren Rockstar Games om Grand Theft Auto 6 i øjeblikket, men det betyder ikke, at vi ikke har en nogenlunde idé om, hvornår vi kan forvente at få fingrene i den nye GTA.

Er GTA 6-udgivelsen bekræftet?

The Know citerer en intern kilde, der angiver GTA 6-udgivelsesdatoen som 2021-2022Rygtet antyder, at det nye spil vil blive spredt mellem Vice City og Sydamerika. … Det indlæg antyder, at GTA 6 har kodenavnet Project Americas og vil blive sat i Vice city og en ny by baseret på Rio de Janeiro.

Hvorfor tager GTA 6 så lang tid?

Typisk tager Rockstar Games flere år at udgive et spil efter annonceringsdatoen (det gjorde det i hvert fald for GTA 4 og GTA 5). Desuden er AAA-videospil blevet dyrere at udvikle i dag, end de gjorde for næsten ti år siden. Derfor er det sandsynligt, at GTA 6 har brug for en længere udviklingscyklus end dens forgænger.

Vil GTA 6 være online?

En række rygter og brancheinteresserede er enige om, at GTA 6 højst sandsynligt ikke udkommer før 2024 eller 2025. … Det ville dog være unødvendigt for GTA 6 at have GTA Online inkluderet i dens eventuelle udgivelse.

Anbefalede: