Logo da.boatexistence.com

Hvad skal man gøre med krystalliseret honning?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skal man gøre med krystalliseret honning?
Hvad skal man gøre med krystalliseret honning?

Video: Hvad skal man gøre med krystalliseret honning?

Video: Hvad skal man gøre med krystalliseret honning?
Video: Honningbearbejdning 2024, Kan
Anonim

Krystalliseret honning er lækker i te, på yoghurt, på en ristet bagel og på havregryn. Det er en fantastisk smøreglasur til tilberedning af kylling eller stegt kylling, og …

Tre ting gør, at honning mere sandsynligt krystalliserer:

  1. Temperature.
  2. Forholdet mellem glukose og fruktose i honningen.
  3. Pollen.

Er det sikkert at spise honning, der er krystalliseret?

Krystalliseret honning bliver hvidere og lysere i farven. Det bliver også meget mere uigennemsigtigt i stedet for klart og kan virke kornet (1). Det er sikkert at spise.

Hvad kan jeg gøre med krystalliseret honning?

Lad krukken hvile i en gryde med varmt vand, eller varm honningen op i mikrobølgeovnen ved lav effekt. Når honningen opvarmes, vil krystallerne smelte tilbage til deres flydende tilstand. Rør det i kaffe, te, eller brug det til at bage. Spring det midterste trin over, og brug krystalliseret honning til at søde varme drikke – det smelter lige ind!

Er krystalliseret honning forkælet?

Honning bliver ikke dårlig Faktisk er den anerkendt som den eneste mad, der ikke fordærves. Det vil dog krystallisere (blive tykt og uklart) over tid. Hvis dette sker, skal du blot fjerne låget fra glasset, placere det i en gryde med vand og opvarme det ved lav varme, indtil honningen vender tilbage til sin oprindelige konsistens.

Hvordan gør du flydende krystalliseret honning?

Hvis din honning krystalliserer, skal du blot placere honningglasset i varmt vand og røre, indtil krystallerne er opløst. Eller anbring honningen i en mikrobølgesikker beholder med låget af og mikroovn under omrøring hvert 30. sekund, indtil krystallerne er opløst. Pas på ikke at koge eller svide honningen.

Anbefalede: