Logo da.boatexistence.com

Hvad er en pletboremaskine?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en pletboremaskine?
Hvad er en pletboremaskine?

Video: Hvad er en pletboremaskine?

Video: Hvad er en pletboremaskine?
Video: Sådan fjernes pletter og render på træ bordplader eller gulve 2024, Juli
Anonim

Spotting Drills bruges til at give et starthul til en traditionel borekrone Korte rillelængder og overordnede længder øger stivhed og styrke, mens de reducerer borevandring. High Speed Steel punktbor har 90 graders og 120 graders spidsvinkler og en smal mejselkant til hurtige start.

Hvad bruges et spotting-bor til?

A Spotting Drills formål er at skabe en lille divot for korrekt at lokalisere midten af en boremaskine, når der påbegyndes et dyk Men nogle maskinmestre vælger at bruge disse værktøjer af en anden grund – bruge den til at affase toppen af borede huller. Ved at efterlade en affasning sidder skruehovederne i plan med delen, når den først er indsat.

Hvad er en NC-spottingboremaskine?

NC-punktbor er højpræcisionsbor designet specifikt til at skabe en nøjagtig hulplacering til en sekundær boreoperation. NC-punktbor har ikke frigang til kroppen og er ikke designet til at bore større end dybden af punktvinklen.

Er et punktbor det samme som et centerbor?

Den bredere vinkel på et ægte punktbor betyder, at spidsen af spiralboret skærer først, hvilket giver et mere nøjagtigt hul. Endelig er banen af et punktbor typisk tyndere end et centerbor, så det skærer lettere og med mindre varme. Punktbor (øverst) er et bedre valg end et centerbor (nederst)…

Hvilket vinkelpunktbor skal jeg bruge?

De fleste værktøjsmagere er enige om, at punktvinklen på punktboret skal være lig med eller større end det sekundære bors vinkel. Boret skal have kontakt med starthullet ved borets spids, ikke dets skær.

Anbefalede: