Logo da.boatexistence.com

Var evangelion en manga?

Indholdsfortegnelse:

Var evangelion en manga?
Var evangelion en manga?

Video: Var evangelion en manga?

Video: Var evangelion en manga?
Video: Asuka what day is it? #asukalangley #evangelion 2024, Kan
Anonim

Neon Genesis Evangelion (新世紀エヴァンゲリオン, Shin Seiki Evangelion) er en japansk mangaserie skrevet og illustreret af Yoshiyuki Sadamoto og udgivet af Kadokawa Shoten. Den begyndte i Shōnen Ace i december 1994 og sluttede i juni 2013. Den består af 14 bind, hver sammensat af flere "stadier" eller kapitler.

Er Evangelion baseret på manga?

Neon Genesis Evangelion er en mangaserie af Evangelions karakterdesigner Yoshiyuki Sadamoto. … I modsætning til det nogle gange antages, er mangaen faktisk ikke den originale version af historien, men i stedet blev den skabt som et supplement designet til at promovere tv-serien og blev videreført takket være seriens popularitet.

Var Evangelion først en manga eller anime?

Neon Genesis Evangelion er en japansk tegnefilm (a.k.a. anime), der blev sendt på TV i Japan fra oktober 1995 til marts 1996. Udviklet af det innovative animationsstudie Gainax, showet kørte 26 afsnit, efterfulgt af en spillefilm i juli 1997.

Er Neon Genesis Evangelion en manga-tilpasning?

Neon Genesis Evangelion starter som en velkendt slags sci-fi action-manga. Det finder sted i Japan i 2015, et stykke tid efter, at en begivenhed kaldet Second Impact fik polariskapperne til at smelte, og en stor del af verden blev sat under vand.

Hvad er den første Evangelion-manga?

Den første manga fra serien har titlen simply Neon Genesis Evangelion, skrevet og illustreret af Yoshiyuki Sadamoto, som også arbejdede i karakterdesignerne fra anime. Mangaen følger nøje animehistorien med få ændringer i karaktererne eller visse begivenheder.

Anbefalede: