Logo da.boatexistence.com

Hvilken er kanten af stoffet?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er kanten af stoffet?
Hvilken er kanten af stoffet?

Video: Hvilken er kanten af stoffet?

Video: Hvilken er kanten af stoffet?
Video: Ungeliv På Kanten: Om alkohol og stoffer 2024, Kan
Anonim

En kant er den tætvævede kant på et stof Det forhindrer sidekanterne af stoffet i at flåde eller flosse. Brug ikke kanten i dit projekt! Kanten er, fordi den er tætvævet, mere robust end resten af stoffet, så det kan være sværere at sy igennem.

Er kantkanten den afskårne kant?

Du vil se kanten på siden af stofrullen, når den er rullet op på en bolt, der er klar til at sælge i butikkerne. … Når stoffet er målt, skæres det fra bolten ved at skæres vinkelret på materialets kant og efterlader kantkanten langs hver side af det afskårne stof.

Er kantkanten altid lige?

Alle stoffer har kant – selvforarbejdede kanter af stof, der forhindrer det i at trævle ud og flosse.… Og generelt er selvage-kanterne altid lige Det er vigtigt at finde kornet til dit stof. Kornlinje er retningen af tråde, der løber parallelt med kanter.

Skærer du stofkant til kant?

I stofbutikken måles længden af stoffet (i yards) langs kantkanten og skæres vinkelret på den (skåret kant). Det er forkert at klippe et stofstykke langs kantkanterne, da denne kant skal forblive intakt og er et vigtigt værktøj til at justere dine symønstre i syprocessen korrekt.

Behøver jeg at skære kanten af?

Kanterne på stoffet er nogle gange trykt, som i dette eksempel, og nogle gange ikke som i de fleste batikker. Ikke desto mindre, du bør skære dem af og ikke bruge dem i dit patchwork-stykke. … Selvom det kan være fristende at lade kanten være intakt, når du sætter bagsiden af en quilt sammen, er det bedst at fjerne dem.

Anbefalede: