Logo da.boatexistence.com

Var kokkeøboere kannibaler?

Indholdsfortegnelse:

Var kokkeøboere kannibaler?
Var kokkeøboere kannibaler?

Video: Var kokkeøboere kannibaler?

Video: Var kokkeøboere kannibaler?
Video: About the Cook Islands 2024, Kan
Anonim

De er ikke blege for at tale om C-ordet i Cook-øerne. … Kannibalisme blev slået ud af missionærer, da de ankom i det 19. århundrede, men Cook Islanders elsker stadig at lave vittigheder om deres til tider blodtørstige fortid.

Hvem koloniserede Cookøerne?

portugisisk-spanieren Pedro Fernández de Quirós foretog den første registrerede europæiske landgang på øerne, da han satte foden på Rakahanga i 1606 og kaldte det Gente Hermosa (Smukke mennesker). Den britiske navigatør kaptajn James Cook ankom i 1773 og 1777.

Hvad er betydningen af Cook Island?

Oprindeligt opkaldt Hervey Isles efter en britisk herre, russerne kaldte dem Cookøerne til ære for den berømte kaptajn i 1823. I 1888 blev de en del af det britiske dominion, på grund af frygt Frankrig kan erobre øerne først.

Hvor kommer Cook Islanders fra?

Cook Islanders er indbyggere i Cook Islands, som er sammensat af 15 øer og atoller i Polynesien i Stillehavet. Cook Islands Māori er det oprindelige polynesiske folk på Cookøerne, selvom flere Cook Islands Māori i øjeblikket bor i New Zealand end Cookøerne.

Hvorfor kom Cook Islanders til New Zealand?

De skulle rekruttere Cook Islanders til at arbejde med stenfosfataflejringer på Makatea, på Society Islands. Arbejderne fik en forsmag på kontantøkonomien, og nogle brugte deres indtjening på billetpriser til New Zealand.

Anbefalede: