Logo da.boatexistence.com

Er lagret procedure returværdi?

Indholdsfortegnelse:

Er lagret procedure returværdi?
Er lagret procedure returværdi?

Video: Er lagret procedure returværdi?

Video: Er lagret procedure returværdi?
Video: Многозаходная резьба. Как это сделано. 2024, Kan
Anonim

A lagret procedure har ikke en returværdi, men kan valgfrit tage input, output eller input-output parametre. En lagret procedure kan returnere output gennem enhver output eller input-output parameter.

Hvilken type procedure returnerer en værdi?

En funktionsprocedure returnerer en værdi til den kaldende kode enten ved at udføre en Return-sætning eller ved at støde på en Exit-funktion eller End Function-sætning.

Kan lagret procedure returnere strengværdi?

3 svar. Du placerer dit resultat i RETURN-værdien i stedet for i den beståede @r-værdi. (RETURN) Er den heltalsværdi, der returneres. Lagrede procedurer kan returnere en heltalsværdi til en opkaldsprocedure eller en applikation.

Hvordan returnerer du en værdi fra en lagret procedure i SQL Server?

Du kan bruge returneringserklæringen i en lagret procedure for at returnere en heltalsstatuskode (og kun af heltalstypen). Ifølge konventionen bruges en returværdi på nul for succes. Hvis ingen returnering udtrykkeligt er angivet, returnerer den lagrede procedure nul. Du bør kun bruge returværdien for statuskoder.

Hvad er returneringstypen for lagret procedure?

RETURN-sætningen bruges til ubetinget og øjeblikkeligt at afslutte en SQL-procedure ved at returnere kontrolstrømmen til kalderen af den lagrede procedure. Det er obligatorisk, at når RETURN-sætningen udføres, returnerer den en heltalsværdi. Hvis returværdien ikke er angivet, er standardværdien 0.

Anbefalede: