I dam kan du bevæge dig diagon alt?

Indholdsfortegnelse:

I dam kan du bevæge dig diagon alt?
I dam kan du bevæge dig diagon alt?

Video: I dam kan du bevæge dig diagon alt?

Video: I dam kan du bevæge dig diagon alt?
Video: Bævere ødelægger Gerdas sø: Send dem til København! - DR Nyheder 2024, Oktober
Anonim

Bevægelse er identisk med standardbrikker. En brik kan kun bevæge sig diagon alt frem. Konger bevæger sig diagon alt frem eller tilbage. Når en spiller fremfører en brik til sin King Me-række, hæves dens krone, og den bliver en konge.

Kan du hjørnehoppe i tern?

Kan du springe af sted i Checkers? Det betyder, at du ikke må hoppe en modsat brik rundt om et hjørne. Ved et fangsttræk kan en brik lave flere hop. Hvis en spiller efter et hop er i stand til at foretage et nyt hop, kan han gøre det.

Skal du tage springet i skaktern?

I moderne dam skal alle spring tages. … I amerikansk dam må et hop kun foretages over et tilstødende stykke. En brik kan ikke hoppe over tomme felter. Selvom ingen faktisk siger det, er det stærkt underforstået, at enkelte brikker ikke kan hoppe baglæns.

Hvad er diagonal i tern?

Diagonal Draughts

Det bruges til at beskrive en gruppe af kladderspil, hvor brikkerne bevæger sig diagon alt Men der er også et bestemt spil kaldet Diagonal Draughts. Dette spil er en brasiliansk udkast-variant, der spilles på et 64-kvadrat-bræt, men med en anden startindstilling.

Kan et enkelt stykke dobbeltspringe i tern?

Flere hop er tilladt på en enkelt tur. Når en brik er hoppet ("fanget"), fjernes den fra brættet og er nu ude af spil. En spiller skal lave et hop, hvis man præsenterer sig selv. Dette er ikke en mulighed.

Anbefalede: