Logo da.boatexistence.com

Er karburatoren den samme som gasspjældet?

Indholdsfortegnelse:

Er karburatoren den samme som gasspjældet?
Er karburatoren den samme som gasspjældet?

Video: Er karburatoren den samme som gasspjældet?

Video: Er karburatoren den samme som gasspjældet?
Video: A Girl's Choice (2020) Full Length Movie 2024, Kan
Anonim

Her er, hvad du skal forstå: Mens en karburator flytter både brændstof og luft (og skal dimensioneres efter motorstørrelse og hestekræfter), bevæger et EFI gasspjæld kun luft, der i det væsentlige tjener som en luftdør. Brændstoftilførsel styres af de elektronisk betjente injektorer.

Har karburatorer gasspjældhus?

Et gasspjæld er lidt analogt med karburatoren i en ikke-indsprøjtet motor, selvom det er vigtigt at huske, at et gasspjæld ikke er det samme som en gasspjæld, og at karburerede motorer har drosler også.

Er karburatorrenser og gasspjældsrenser det samme?

Ja, du kan bruge karburatorrens til at rense et gasspjældhus, men ikke uden at gå på kompromis. … Så selvom du kan bruge kulhydratrens på et gasspjældhus, er det bedre at bruge de samme $2,95 på TB-renser, der er specielt udviklet til opgaven.

Kan du sætte en karburator på et gasspjældsindtag?

Det nederste indsug skal skiftes til et med et sted at montere en karburator. På nogle gasspjældhus brændstofindsprøjtningsopsætninger kan du bytte den ene til den anden uden at ændre indsugningen.

Er min bil indsprøjtet med brændstof eller karburator?

Den nemmeste måde at sige det på er den måde, du koldstarter motoren på. Med en brændstof- indsprøjtet motor, rører du ikke gassen; du drejer bare nøglen og den starter, for injektoren sprøjter automatisk brændstof ind i motoren. En eller to gange. Norm alt kun én gang.

Anbefalede: