Logo da.boatexistence.com

Hvem er julienne cut?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er julienne cut?
Hvem er julienne cut?

Video: Hvem er julienne cut?

Video: Hvem er julienne cut?
Video: triangle® Julienne Set 2024, Kan
Anonim

Hvad er en Julienne. At julienne mad er at skære den i tynde, lange strimler, der ligner tændstikker. Strimlerne kan variere fra 2-3 tommer lange og fra 1/16- til 1/8-tommer tykke, selvom de tyndere snit norm alt betragtes som en fin julienne.

Hvad er et julienne-snit?

'Julienne' er det franske navn for en metode til at skære grøntsager i tynde strimler. - Trim begge ender af den skrællede gulerod. Skær den i to stykker. … -Gentag udskæringsprocessen som før for at skabe lange, tynde strimler af gulerod, der ligner fine tændstikker.

Hvordan fik julienne cut sit navn?

En kok laver en julienne, når hun skærer grøntsager i tynde strimler. … Ordet kommer fra en suppe af samme navn, som er tilberedt med tynde strimler af grøntsager som pynt - på fransk en potage julienne.

Hvorfor bruges julienne cut?

Juliennemetoden sikrer en jævn skærestørrelse, hvilket er afgørende for at sikre, at grøntsager marineres eller koges hurtigt og i samme hastighed. Juliennedlagte grøntsager bruges også til at tilføje tekstur til en ret - tænk på det knas, juliennedlagte gulerødder giver til dine salater, tilbehør og regnbuegrøntsagstier.

Hvad er en Tournee?

En aflang udskæring til grøntsager som f.eks. som gulerødder, kartofler eller squash, der giver et markant og ensartet udseende til den mad, der serveres. Når du forbereder en Tournée Cut, trimmes grøntsagerne til en længde på cirka 2 tommer.

Anbefalede: