Logo da.boatexistence.com

Er nogen ungkarle blevet gift?

Indholdsfortegnelse:

Er nogen ungkarle blevet gift?
Er nogen ungkarle blevet gift?

Video: Er nogen ungkarle blevet gift?

Video: Er nogen ungkarle blevet gift?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Efter 42 sæsoner er kun 6 'Bachelor'- og 'Bachelorette'-par stadig gift. Som mangeårige seere ved, er det ikke alle, der konkurrerer på The Bachelor og The Bachelorette, der er der af de rigtige grunde. (Pas på din egen Jed Wyatt denne sæson, Michelle Young.)

Hvor mange af ungkarlene er stadig gift?

Ud af 25 sæsoner af The Bachelor og 17 sæsoner af The Bachelorette er der kun 16 par, der stadig står. Sjovt faktum: De afskedigede klarer sig faktisk ret godt på deres anden- eller tredje, fjerde, endda femte chance for at finde kærligheden på Bachelor In Paradise.

Er Rachel og Bryan stadig sammen 2021?

Rachel Lindsay & Bryan Abasolo

To år efter forelskelsen i The Bachelorette blev Rachel og Bryan gift i Mexico i 2019. … Bryan flyttede imidlertid til LA i april 2021og han og Rachel har nydt at bo sammen som et ægtepar lige siden.

Hvad laver Rachel og Bryan nu?

Mens Bryan er baseret i Miami på grund af sin kiropraktiske praksis, og Rachel er bosat i Los Angeles for hendes job som korrespondent for "Extra", er parret - der mødtes og faldt forelsket i sæson 13 af "The Bachelorette", før du knytter bånd i august 2019 - rejs ofte til hinanden for at tilbringe tid sammen.

Hvordan går det med Clare og Dale?

I januar 2021 bekræftede Us, at Clare og Dales forhold ramte en vejbump. Han bekræftede senere, at de sagde op, men splittelsen varede ikke længe. Us brød nyheden i februar 2021 om, at de ville give det endnu en chance.

Anbefalede: