Logo da.boatexistence.com

Hvor er michaele og tareq salahi?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er michaele og tareq salahi?
Hvor er michaele og tareq salahi?

Video: Hvor er michaele og tareq salahi?

Video: Hvor er michaele og tareq salahi?
Video: MIchaele and Tariq Salahi.wmv 2024, Kan
Anonim

Hvor er Michaele Salahi nu? Den tidligere makeupartist bor i øjeblikket i San Francisco med sin anden mand, Journey-guitarist Neal Schon. Parrets forhold blev bekræftet, efter Tareq indgav en savnet-anmeldelse for Michaele i september 2011, idet han troede, at hans kone var blevet bortført.

Hvor er Michaele og Tareq nu?

Tareqs ægteskab endte ikke på gode vilkår. I hans hjem har gæster rapporteret, at der er sat klistermærker over billeder af Michaeles ansigt. Den tidligere realitystjerne giftede sig derefter med sin vinforretningspartner Real Housewives, og de to driver i øjeblikket et charterselskab kaldet Hotels at Sea

Er Neal Schon og Michaele Salahi stadig gift?

Michaele Salahi Schon, en tidligere realitystjerne på Real Housewives of D. C., som skabte overskrifter, da hun og hendes tidligere mand styrtede sammen med en middag i Det Hvide Hus, er Journey-guitaristen Neal Schons nuværende kone. De forlod begge deres tidligere forhold i 2011 for at være sammen og blev gift i december 2013

Hvor er Tareq?

Gennem Tareqs open-mic-show på Slab City i Spending 24 Hours In A City With No Laws, afsløres det, at han er født i Saudi-Arabien. Han er muslim.

Har Michaele Salahi MS?

En chokerende, længe holdt hemmelighed om Real Housewives of D. C.-stjernen Michaele Salahi afsløres i en ny bog om hende: " Jeg har multipel sklerose," indrømmer hun.

Anbefalede: