Logo da.boatexistence.com

Hvor blev tosserne filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev tosserne filmet?
Hvor blev tosserne filmet?

Video: Hvor blev tosserne filmet?

Video: Hvor blev tosserne filmet?
Video: Etnisk profilering og racisme i politiet: En muslimsk teenager bliver ulovligt visiteret og ydmyget 2024, Kan
Anonim

The Goonies blev filmet på lokationen i Astoria i 1984; bygninger og lokationer i filmen eksisterer stadig og bliver besøgt af fans fra hele kloden. Byen huser Oregon Film Museum med en sektion dedikeret til The Goonies, der rummer rekvisitter fra filmen og giver information om dens produktion.

Hvilken strand blev The Goonies filmet på?

Nå, du kan ikke køre den, men du vil nyde at gå i det brede, vilde sand på Cannon Beach, hvor scenen blev optaget, 40 km syd for Astoria.

Hvilken by blev The Goonies optaget i?

Filmen har særlig agtelse blandt Oregonianere, da den for det meste blev optaget langs den ikoniske North Oregon Coast, fra et “Goon Docks”-kvarter i Astoria til Ecola State Park og videre. Så det er kun passende, at vi markerer 35-års jubilæet for "The Goonies" med en landsdækkende fejring.

Blev Goonies filmet i Seaside Oregon?

Vi kan ikke glemme de smukke scener ved Oregon-kysten, som faktisk blev filmet 26 miles syd for Astoria ved Ecola State Parks Cannon Beach. Bonus: Scener fra Point Break og Twilight blev også optaget her.

Hvor blev piratskibsscenen i Goonies optaget?

Underjordiske scener blev filmet i Warner Bros. Studios i Burbank, Californien, inklusive det hule sæt, hvor Goonies finder One-Eyed Willys skib, som var i fase 16, en af de største lydscener i USA. Den sidste scene blev optaget ved Goat Rock State Beach i Sonoma County, Californien.

Anbefalede: