Logo da.boatexistence.com

Anså spartanerne sig selv som græske?

Indholdsfortegnelse:

Anså spartanerne sig selv som græske?
Anså spartanerne sig selv som græske?

Video: Anså spartanerne sig selv som græske?

Video: Anså spartanerne sig selv som græske?
Video: Actual Reason Why Spartan Empire Went Extinct 2024, Kan
Anonim

I stedet blev Grækenland delt op i små bystater som Athen, Sparta, Korinth og Olympia. Hver bystat regerede sig selv. … Så gamle grækere, der boede i Sparta, betragtede sig selv som spartanske først og græske for det andet. Det er berømt, at bystaterne ikke kom særlig godt ud af det, og de kæmpede ofte mod hinanden.

Betragtes spartanere som græske?

Sparta, også kendt som Lacedaemon, var en gammel græsk bystat beliggende primært i den nuværende region i det sydlige Grækenland kaldet Laconia. … Heloterne, hvis navn betyder "fangne", var grækere, oprindeligt fra Laconia og Messenien, som var blevet erobret af spartanerne og forvandlet til slaver.

Opfattede spartanerne sig selv som græske?

Selv om athenske kvinder ikke havde deres egen magt, gjorde deres status dem mere tilbøjelige til at indgå et godt ægteskab. Sparta var en magtfuld bystat i det antikke Grækenland. Sparta blev styret af en lille gruppe pensionerede krigere. … De tænkte på sig selv som grækere.

Troede spartanerne på græske guder?

Sparta var den mest magtfulde stat i det gamle sydlige Peloponnes. … Som alle grækerne tilbad spartanerne det olympiske pantheon Visse guder modtog dog større hengivenhed i det gamle Sparta. Deres tilbedelse understregede de egenskaber, der var mest relevante for byens idealer.

Kaldede grækerne sig selv græske?

Disse navne sporer til gengæld deres oprindelse fra Graecus, den latinske tilpasning af det græske navn Γραικός (pl. Γραικοί), som betyder 'græsk', men dets etymologi er stadig usikker. Det er uklart, hvorfor romerne kaldte landet Graecia og dets folk for Graeci, men grækerne kaldte deres land for Hellas og sig selv hellenere

Anbefalede: